Ştiri
Dreptul la viața privată în atenția studenților de la facultatea de drept al Universității Libere Internaționale din Moldova

La 12 octombrie 2017, șeful adjunct al Direcției generale supraveghere și conformitate a CNPDCP dl. Sergiu Bozianu, a efectuat un seminar de instruire cu studenții de la facultatea de drept a Universității Libere Internaționale din Moldova cu tematica ,,Dreptul la viața privată element inerent al persoanei fizice”.

În cadrul discuțiilor, tinerii și-au manifestat un interes sporit față de domeniul protecției datelor cu caracter personal, invocînd cazuri concrete în care s-au confruntat cu această disciplină, solicitînd informații relevante pentru a înțelege cum să-și protejeze datele cu caracter personal în relațiile cu operatorii de date atît din sfera publică cît și cea privată.

Astfel, discuțiile sau bazat pe reliefarea riscurilor care sînt generate de automatizarea prelucrării datelor cu caracter personal ținînd cont de noile tehnologii, înclusiv din perspectiva dreptulului internațional și practicii CtEDO.

Direcția generală supraveghere și conformitate 

 

 


 
 
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
   Depersonalizarea Hotărîrilor Judecătorești     
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3204349