Ştiri
Departamentul Instituțiilor Penitenciare și Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal au semnat acordul de colaborare instituțională

 

La 07 septembrie 2017, Directorul Departamentului Instituțiilor Penitenciare – dl. Aureliu SUHAN și Directorul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – dl. Eduard RĂDUCAN au semnat acordul de colaborare instituțională.

În cadrul evenimentului au fost discutate mai multe aspecte ce vizează activitatea acestor două instituții, fiind manifestată intenția de conlucrare și cooperare în continuare.

Parteneriatul încheiat se înscrie în lista acţiunilor necesar a fi întreprinse în vederea realizării Planului de acţiuni privind implementarea Strategiei naţionale în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal pentru anii 2013-2018 și constituie o parte componentă a eforturilor în vederea asigurării protecţiei drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
                                                                                                                                                                         Direcția evidență și control


                                                                                                                                                                
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
   Depersonalizarea Hotărîrilor Judecătorești     
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3147186