Ştiri

Vineri, 21 Iulie 2017

Comunicat de presă
La 20 iulie 2017, la invitația Centrului de Investigații Jurnalistice reprezentantul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal de comun cu reprezentanții Comisiei Electorale Centrale precum și cu participarea entităților mass-media și a societății civile, au participat în cadrul Clubului Jurnaliștilor de Investigație la o dezbatere publică privitor la principiile de protecție a datelor cu caracter personal în sectorul electoral.

Joi, 13 Iulie 2017

Consolidarea dreptului la protecţia datelor cu caracter personal în domeniul mass media în ţările Parteneriatului Estic
Reprezentanţii Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal au participat la evenimentul organizat de către Consiliul Europei privind protecţia datelor cu caracter personal în sectorul mass media (examinarea instrucţiunilor elaborate de Consiliul Europei, precum şi a manualului destinat Autorităţilor pentru protecţia datelor), care a avut loc în cadrul proiectului ”Consolidarea dreptului la protecţia datelor cu caracter personal în ţările Parteneriatului Estic”, în perioada 06-10 iulie 2017, la Tbilisi, Georgia.


                                                                                                                                                                             

Joi, 6 Iulie 2017

Sondaj asupra percepţiei dreptului la protecţia datelor în Republica Moldova
În cadrul proiectului Consolidarea protecţiei drepturilor fundamentale: Suport pentru Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, implementat de PNUD Moldova, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal beneficiază de asistenţa financiară a SlovakAid pentru realizarea unui sondaj pe tema percepţiei dreptului la protecţia datelor cu caracter personal în Republica Moldova.

PNUD Moldova este organizaţia responsabilă de procedura de selecţie. Astfel, pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi link-ul oficial PNUD Moldova - http://www.md.undp.org/content/moldova/en/home/operations/procurement.html, cu numărul de referinţă RfP17/01558.

Persoana de contact – Mihail Belousiuc

Email - tenders-Moldova@undp.org

În acest context, invităm organizaţiile interesate la elaborarea şi prezentare propunerilor în acest sens. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14 iulie 2017.


                                                                                                                                             Direcția relații externe și integrare europeană


 

Joi, 29 Iunie 2017

Vizită de studiu la Comisia Naţională pentru Informatică şi Libertăţi şi Comisia pentru Accesul la Documentele Administrative din Paris (Franța) în cadrul programului TAIEX
În perioada 26-27 iunie 2017, reprezentanţii Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) au efectuat o vizită de studiu la Comisia Naţională pentru Informatică şi Libertăţi (CNIL) şi la Comisia pentru Accesul la Documentele Administrative (CADA), eveniment care a avut loc la Paris, Franţa.


 

Simbata, 24 Iunie 2017

Comunicat de presă
La 24 iunie 2017, la invitația misiunii OSCE în Republica Moldova, în contextul organizării de către această entitate a unor serii de instruiri privitor la ,,Clubul Drepturilor Omului” precum și avînd în vedere desfășurarea instruirilor în cadrul ,,Școlii de vară privind drepturile omului pentru avocați, juriști de pe ambele maluri ale Nistrului”, reprezentantul  Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – Sergiu Bozianu, a participat în calitate de formator cu tematica ,,Rolul Autorității naționale de control asupra prelucrării datelor cu caracter personal”.

 

Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
  
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 2915567