Ştiri

Joi, 25 Mai 2017

Seminarul de instruire a Consiliului Superior al Magistraturii
La 24 mai 2017, la invitația Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanții Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova (CNPDCP) au participat la un seminar de instruire, care a avut drept scop familiarizarea cu aspectele generale privind domeniul protecției datelor cu caracter personal în Republica Moldova.    
 

Luni, 22 Mai 2017

Cea de-a 19-a Conferinţă a Autorităţilor de Protecţia Datelor din Europa Centrală şi de Est
În perioada 17-18 mai 2017, reprezentanţii Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova (CNPDCP) au participat la cea de-a 19-a ediţie a Conferinţei Autorităţilor pentru Protecţia Datelor din Europa Centrală şi de Est, care s-a desfăşurat la Tbilisi, Georgia.   

 

Miercuri, 17 Mai 2017

Necesitatea adaptării prevederilor Legii privind protecția datelor cu caracter personal la noul REGULAMENTUL (UE) 2016/679 subiect al unor dezbateri publice
La 16 mai 2017, a avut loc dezbaterea publică a studiului efectuat de Centrul pentru Jurnalism Independent intitulat ,, Protecția datelor cu caracter personal vs libertatea de exprimare și informare”.

 

Marti, 16 Mai 2017

Instruirea reprezentanților Direcției inspectare efectiv a Inspectoratului General al Poliției
La 15 mai 2017, la invitația Direcției inspectare efectiv a Inspectoratului General al Poliției, șeful adjunct al Direcției evidență și control al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – Sergiu Bozianu, a instruit reprezentanții acestei subdiviziuni privitor la regulile de conformitate și securitate la prelucrarea datelor cu caracter personal în sectorul polițienesc.  În special s-a relevat asupra necesității accesării/colectării datelor cu caracter personal strict necesare cauzei contravenționale/penale examinate, asigurarea informării corespunzătoare a tuturor persoanelor fizice care au fost implicate într-o anumită investigație, asigurarea confidențialității informațiilor și nedivulgarea acestora către persoane terțe care nu justifică scopul și temeiul legal.
                                                                                                                                                                                         
 

 

Luni, 15 Mai 2017

Comunicat
La 13 mai 2017, la invitația Asociației Obștești ,,INVENTO” șeful adjunct al Direcției evidență și control al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – Sergiu Bozianu, a instruit membrii participanți ai proiectului ,,Acțiune pentru Justiție”  -  proiect susținut de Departamentul de Stat al Ambasadei SUA, Secția Justiție Penală și Aplicare a Legii. Evenimentul a avut loc în incinta Preturii Centru (sala Mică). 
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
  
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 2826055