Ştiri

Luni, 18 Septembrie 2017

Securitatea copiilor on-line în vizorul CNPDCP
La 16 septembrie 2017, reprezentanții Centrului Național pentru Pretecția Datelor cu Caracter Personal în parteneriat cu compania „Orange-Moldova” S.A. au desfășurat un atelierul de lucru intitulat “Riscurile și siguranța copiilor în internet prin prisma protecției datelor cu caracter personal”, destinat educării digitale a copiilor și părinților din localități.
 

 

 


 
 

Vineri, 15 Septembrie 2017

CNPDCP a finalizat instruirea Asociațiilor de Economii şi Împrumut
În perioada august-septembrie 2017, CNPDCP în parteneriat cu Asociația Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut” cu suportul programului Rural de Rezilienţă Economico-Climatică Incluzivă (IFAD), au organizat circa 10 de cursuri cu tematica ,,Instruirea Asociațiilor de Economii şi Împrumut în domeniul protecției datelor cu caracter personal”.

 
                                                                                                                                                       

Miercuri, 13 Septembrie 2017

Participarea CNPDCP în contextul invitației Consiliului Europei în cadrul proiectului Cybercrime@EAP III
     La invitația Consiliului Europei, reprezentantul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP)  dl. Sergiu Bozianu a participat la cea de-a IV-a reuniune regională a proiectului Cybercrime@EAP III ce a fost organizată, în perioada 11-12 septembrie 2017 la Chișinău, de Consiliul Europei în colaborare cu Procuratura Generală a Republicii Moldova.
                       

Joi, 7 Septembrie 2017

Comunicat
La 07 septembrie curent, în incinta Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, s-a desfășurat o ședință de lucru, cu participarea conducerii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetica, domnul Tudor Copaci și conducerii Întreprinderii Gas Natural Fenosa în Moldova, domnul Jose Luis Gomez Pascual privind conformitatea prelucrării datelor cu caracter personal în sectorul ce vizează prestarea de servicii de comercializare a energiei electrice.


Joi, 7 Septembrie 2017

Departamentul Instituțiilor Penitenciare și Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal au semnat acordul de colaborare instituțională
La 07 septembrie 2017, Directorul Departamentului Instituțiilor Penitenciare – dl. Aureliu SUHAN și Directorul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – dl. Eduard RĂDUCAN au semnat acordul de colaborare instituțională.

                                                                                                                                                                
Căutare

Galerie video



Despre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
  
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3012836